В новините
 
31.08.2009 08:17   Новината е видяна 4204 пъти
Красимир Балъков даде три дни почивка на футболистите си

 Първата тренировка на „акулите” за седмицата  е насрочена за сряда сутринта. Дотогава играчите ще почиват и ще се възстановяват след отличната първа серия в шампионата, в която спечелиха 10 точки от три победи и една равна среща и заемат второто място във временното класиране.

      След  мача със „Спортист” Своге двама  футболисти са с оплаквания. Орлин Старокин е с пресечен бедрен мускул и ще почива поне седмица преди да възобнови тренировките си. Освен това той ще трябва да посети и зъболекар, тъй като след последния мач, той има и един избит зъб, вследствие удар с лакът от противников състезател. 

      Двамата контузени, които не попаднаха в  групата за последния шампионатен  сблъсък, Енис Хайри и Матиас Морис  се възстановяват по програма и се очаква да бъдат готови за следващия  двубой срещу „Локомотив” Мездра. С леки оплаквания от последния мач  е и Мартин Тошев, но той ще възобнови нормални тренировки в сряда.

      Отборът ще изиграе контролен мач в  паузата на шампионата срещу лидера в източната „Б” група „Спартак”  Варна. Мачът със „соколите” е  в петък от 17.30 часа на стадион  Спартак в морската ни столица.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |