В новините
 
02.09.2009 10:27   Новината е видяна 3204 пъти
Дубльорите губят в ненормални условия за игра

 „Черноморец - Бургас” претърпя загуба с 0:4 при визитата си на „Спортист” /Своге/ в 4-тия кръг от първенството на дублиращата група. Мачът се игра при ненормални условия за футбол – на маломерен терен без много трева, но с наклон, дупки и бабуни в село Искрец, намиращо се на десетина км от града на шоколадите. 


     „Акулите” отново ползваха изцяло юношески състав от футболисти, родени през 1992 и 1993 г. Треньорите Владо Стоянов и Мирослав Кралев бяха крайно затруднени в избора на нападатели, тъй като Живко Петков е повикан в юношеския национален отбор за набор-93, а наказанието на Васил Тачев още не е изтекло.


Тимът на „Спортист” превъзхождаше тотално  във физическа сила, като разчиташе в стартовата 11-орка на няколко футболисти от първия отбор. До почивката домакините поведоха с 2:0, а другите два гола паднаха в самия край – в  продължението на редовното време след 90-те минути.


     „Резултатът определено не отговаря на показаното от двата отбора. Създадохме поне 4 чисти голови положения, но ги пропуснахме”, коментира Владо Стоянов. Треньорът е категоричен, че условията за игра са недопустими за клуб, който има представител в „А” група, пък било то и новак. „И организацията беше под всякаква критика. Не бяхме предупредени къде ще се играе мачът и се явихме на стадиона в Своге, откъдето ни пратиха към близкото село, но закъсняхме и не можахме да направим нормална разгрявка. Доволен съм от желанието и старанието на момчетата”, добави Стоянов.

 





Ключови думи: Спортист, игра, бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |