В новините
 
02.09.2009 10:30   Новината е видяна 4161 пъти
И най-малките „акули” започнаха подготовка

Започна подготовката и на най-малката възрастова група от новата футболна академия на „Черноморец-Бургас”. На 1 септември точно в 14 часа треньорът Велиян Парушев изведе на помощното игрище на стадион „Лазур” група от 32 деца, родени през 2000 и 2001 г.  Поне също толкова на брой, ако не и повече, бяха майките, бащите, бабите и дядовците, дошли да придружат бъдещите футболисти.


           Малчуганите впечатлиха с разноцветни екипи на европейски грандове от ранга на  „Реал” /М/, „Барселона”, „Манчестър Юнайтед”, „Ливърпул”, „Милан” с имената на звезди като Меси, Бербатов, Кака, Роналдиньо. Когато обаче дойде време на половината да се раздават жълти тренировъчни  потници, ръцете на всички се протегнаха към тях. Облеклите ги сякаш бяха в рокли, защото екипите им стигаха чак под колената.


           Логично за ранната им възраст, момченцата демонстрираха повече желание, отколкото умение в боравенето с топката. Предстои Велиян Парушев да направи селекция в хода на подготовката. Неговите избраници ще участват в организирани областни първенства най-рано след 2 години.





Ключови думи: група, Велиян Парушев, футболисти,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |