В новините
 
04.09.2009 06:36   Новината е видяна 4050 пъти
Матиас Морис на преглед при д-р Волфарт в Щутгарт

„Черноморец-Бургас”  изпраща днес Матиас Морис на преглед в Щутгарт при д-р Волфарт. Светилото в спортната травматология ще назначи лечение за болките на младия футболист в кръста. Заради здравословния проблем германският нападател не тренира с отбора от миналата седмица.


     Тунизийският  защитник Енис Хайри пък претърпя днес артроскопия на менискус в столична клиника. Операцията стана наложителна, след като проведената интензивна терапия не му помогна. Последвалите консултации и направеният ядрено - магнитен резонанс потвърдиха лекарското становище, че без артроскопия няма да се размине. Бранителят получи травмата на тренировка преди две седмици.


     Продължава  възстановяването в домашни условия на Орлин Старокин, който получи удар в бедрото при победата над „Спортист” /Св/ с 3:0 и беше заменен на почивката. Очаква се левият бек да поднови подготовка от следващата седмица, но в последния момент ще се решава дали да попадне в групата за гостуването на „Локомотив” /Мз/ на 12 септември.


     Тримата контузени пропускат контролата на „Черноморец - Бургас” в петък /4 септември/ от 17 ч във Варна срещу местния „Спартак”. Няма да играе и Пламен Крумов, който още не е готов за тежки натоварвания.





Ключови думи: Черноморец, Бургас, Футбол,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |