В новините
 
09.09.2009 07:07   Новината е видяна 9159 пъти
НАЙ-МАЛКИЯ И МОЩЕН АДАПТОР В СВЕТА ПОКАЗВАТ НА ЕСЕННИЯ ПАНАИР
Най-малкият и същевременно най-мощен адаптор в света е сред новостите, които ще бъдат показани на Есенния панаир в Пловдив. Само 70 грама тежи уредът, а размерите му са 55 х 35 х 25 милиметра. Той е произведен и представен от тайванската компания “Saga Power Industrial”.

Миниатюрният адаптор е един от 15-те продукта - иновации от световен мащаб, които ще експонират изложителите на Международния технически панаир от 28 септември до 3 октомври. В него се включват фирми от 44 държави, а страна партньор е Унгария. Официални участия са заявили общо 13 държави – освен Унгария, това са: Австрия, Аржентина, Гърция, Италия, Китайски Тайпе, Република Корея, Полша, Русия, Словакия, Турция, Чехия, Република  Южна Африка. Колективни участия ще имат компании от Германия, Полша, Сърбия и Чехия чрез индустриално-търговски камари и панаирни организатори.

Сред световните новости е универсален модул за диагностика на автомобили, който „сканира”  отделните блокове, открива нередности и грешки, помага в ремонта и сервизното обслужване. Уредът бързо  се пренастройва от диагностика към търсене на повреди, а работата с него е улеснена от  опростено опериране с тач скрийн.  Произведен е от германската компания „Роберт Бош”, представя го нейният български клон.

Мълниеотвод, предназначени за сгради, изискващи висока степен на защита, ще демонстрира „Hakel Trade”-Чехия. Той е подходящ за болници, банки, станции на мобилни оператори, електроцентрали, сгради за контрол на въздушния трафик на летищата и всякакви други обекти, където съществува риск от експлозия.

Българската следа в новостите от световен мащаб са високоефективните слънчеви системи на „Вито – Илин Младенов”. Това са колектори, използващи енергията на слънцето, за различни видове котли  и термосифонни бойлери.




Ключови думи: адаптор, панаир, компания, Република Полша, диагностика,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |