В новините
 
11.09.2009 07:44   Новината е видяна 4568 пъти
„Черноморец-Бургас” се готви за битка в Мездра

 „В  Мездра ни чака мач на характерите, мъжки мач. Нееднократно казах на момчетата да се готвят за битка. От спортно-техническа гледна точка не се притеснявам, защото имаме добри  футболисти, но борбата ще бъде много сериозна. Важно ще бъде и кой ще надделее в психологически план”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на традиционната си пресконференция преди всеки мач от „А” група. В 5-тия кръг „акулите” гостуват на „Локомотив” /Мз/ на 12 септември /събота/ от 17 ч.

     Балъков определи двубоя още като възлов и  решаващ за неговия тим след постигнатите 3 победи и 1 равенство от началото на шампионата. Заради важността на изхода бургазлии заминаха за Мездра не един, а два дни преди срещата. Те поеха на път с клубния автобус в ранния следобяд в четвъртък. Здравословни проблеми извадиха от групата Орлин Старокин /заразен от шарка/, Адриан Фернандес /травма в коляното/ и Матиас Морис /болки в кръста/. Извън списъка с 18-те играчи останаха също третият вратар Пламен Колев и Шенер Ремзи. След изтърпяно наказание в състава се завръща капитанът Траян Дянков.

     Травмите  на Фернандес и Морис, както и  трансферът на Мишел Платини в  ЦСКА, намаляват опциите за избор  на изпълнители в атаката. За титуляри се конкурират Георги Чиликов, Мартин Тошев и Адалтон Дуду. Първите двама имат сериозни шансове да започнат в стартовата 11-орка. Най-вероятно заместник на Старокин по левия фланг на защитата ще бъде сърбинът Александър Стоймирович. Той беше изпробван на тази позиция в контролата със „Спартак” /Вн/ и остави добри впечатления.

     „Тимът  от Мездра разполага с опитни футболисти и на собствен терен играе компактно  и агресивно. Всеки противник, който  не му се противопостави по същия начин, може да изпита затруднения. За нас е добре, че Предраг Пажин е наказан. Целта ни е както във всеки мач – да вземем 3 точки”, посочи Балъков.

     Мениджърът  на „акулите” опроверга категорично слуховете за преминаване на Старокин в ЦСКА. „След 31 август не може да се говори за трансфери. Освен това Орлин е един от най-добрите български футболисти и наш  клуб трудно може да го купи”, отсече плеймейкърът на славната Пенева чета.  




Ключови думи: Мездра, Балъков, акулите, футболисти, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |