В новините
 
15.09.2009 04:50   Новината е видяна 6459 пъти
Кметът поздрави учителите, родителите и учениците с новата учебна година
Кметът на Община Бургас Димитър Николов и заместничката  му Йорданка Ананиева ще присъстват утре на официалното откриване на учебната година в училище „Климент Охридски”, което през 2009- та чества 125 годишен юбилей.
Зам. кметът по евроинтеграция Атанаска Николова ще бъде в математическа  гимназия, а д-р Лорис Мануелян – в английската гимназия. И  двамата са бивши възпитаници  на съответните училища.
Секретарят на Община Бургас Божидар Кънчев ще изпрати  сина си в училище „Кирил и Методий”, зам. кметът по финанси Красимир Стойчев  – в Търговската гимназия.  
Кметът изпрати  до директорите, учителите и учениците  на бургаските училища поздравление за старта на новата учебна година.  

Скъпи ученици,
Уважаеми  учители и родители,
15 септември е един  от нашите най-тачените  празници!  Празник  на просвещението,  на естествения  стремеж към разгръщане  на духа, на съчетанието  между дързостта  на младостта и  мъдростта на познанието!  Като честитя този празник на всички вас, най-сърдечно пожелавам:
на учениците – трудолюбие и всеотдайност в стремлението да стават все по-умни, все по-можещи, все по-богати на знания, защото знанието е най-голямото богатство!       
на учителите – с обич и жар да водят своите възпитаници към нови и нови висоти  по стръмния, но благословен път на науката!
на родителите – да бъдат търпеливи и да споделят усилията на децата си, а и на учителите,  в преодоляване на всяка трудна стъпка в техния път на образование, израстване  и усъвършенстване!

Честит празник и на добър час!




Ключови думи: Община Бургас, Димитър Николов, Йорданка Ананиева, учебна година, училище, Атанаска Николова, математическа гимназия, Лорис Мануелян, английска гимназия, Божидар Кънчев, Красимир Стойчев, учители, ученици, бургаски училища, учебна,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |