В новините
 
15.09.2009 14:29   Новината е видяна 4344 пъти
Хубчев: Трудът и старанието на момчетата получиха възнаграждение

  „Успехът  срещу „Светкавица” няма как да не ме радва, но още повече съм доволен, че трудът и старанието на младите  момчета получиха възнаграждение. Откакто  поех отбора, мога да кажа, че съм впечатлен от професионалното усърдие, с което тренират”, коментира старши треньорът на „Черноморец-Поморие” Петър Хубчев след победата с 4:2 над тима от Търговище в 5-ия кръг на Източна „Б” група. Мачът, който се игра в Стара Загора, беше втори и последен от наказанието на поморийските „акули” с лишаване от домакинство.

     „Загубихме  три срещи в началото на първенството, без противниците да са ни надиграли. Шансът ни изневери, пролича и липсата  на опит. Важно беше да забравим резултатите и срещу „Светкавица” пак да си играем нашата игра. Победата е особено важна в психологически аспект, но я приемам като една от многото победи, за които момчетата трябва да продължат да се трудят. Най-хубавото е, че играем сплотено като отбор – и като печелим, и като губим”, каза още Хубчев. В неговия състав няма контузени от сблъсъка в Стара Загора. Извън строя е единствено халфът Георги Алексиев, на когото предстои операция от херния на 18 септември.

Със спечелените  първи три точки „Черноморец-Поморие” излезе на 14-о място във временното класиране и в следващия, 6-ти, кръг на Източна „Б” група гостуват на „Свиленград” на 19 септември /събота/.




Ключови думи: футбол, Светкавица, Черноморец-Поморие,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |