В новините
 
17.09.2009 10:23   Новината е видяна 4466 пъти
Танцово студио ДЮН открива новия сезон с безплатни уроци на открито

Танцово студио ДЮН  ще открие есенният сезон с уроци  по танци на открито.

Екипът на преподавателите  в студиото ще проведе безплатна  демонстрация под формата на урок, в който ще могат да вземат участие всички желаещи. Събитието ще се състои на 19 Септември /Петък/, от 17.30 ч. пред Община Бургас. 

В програмата на купона са включени три основни урока  по САЛСА, Народни танци и Африкански танци. Водещи на уроците ще бъдат  Владимир Грудев, Диана Николова, Михо Атанасов и Петя Стойкова. Участниците ще могат да научат основни стъпки в трите танцови стила и да потанцуват заедно с преподавателите и посетителите на студиото.

За да вземете участие в купона не е нужно да носите танцовите си трандафори, а само добро настроение и желание за нещо различно. Танцът позволява на човек да изразходи негативната енергия и да се чувства щастлив. Чрез танца се изразяваме, общуваме или просто отпускаме по възможно най-забавния начин. 

Танцово студио ДЮН е открито от Танцова компания ДЮН/Сдружение «Танц БГ» през 2006 г. Програмата на студиото включва часове по Салса, Народни танци, Танцова аеробика, Регетон, Съвременен танц, Йога и други. В студиото периодично се провеждат и професионални семинари за съвременен танц с български и международни преподаватели. Посетители на студиото са любители на танца от всички възрасти и професии.

Танцово студио Дюн се намира на ул. „Цар Асен”, 7 /срещу  кино Тракия/, етаж 4.




Ключови думи: студио, танци, танцово студио, Народни танци, Танцово, Танцова,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |