В новините
 
17.09.2009 10:35   Новината е видяна 4369 пъти
Фернандес и Морис тренират с топка

Двамата контузени футболисти на „акулите”  Адриан Фернандес и Матиас Морис  тренираха днес наравно със своите колеги. Според лекарския щаб на тима, те са вече напълно готови за сериозните натоварвания, които ги очакват в шампионатните двубои.

      И двамата могат да се появят в тимовия  лист още в съботния мач, срещу  един от най-добре представящите  се отбори в досегашните двубои „Пирин”  Благоевград. Същото е и положението  с Орлин Старокин, който пропусна три седмици поради контузия и вирусно заболяване. Той вече взе участие за 45 минути в мача на дублиращия отбор в понеделник и вече се подготвя за сериозния сблъсък в края на седмицата.

      Пламен  Крумов също е напълно възстановен  след тежката травма и последвалата оперативна намеса и очаква своя шанс да се включи в игра. Преценката ще бъде на медицинския щаб на отбора, но със сигурност появата на титулярния капитан  в игра е съвсем предстоящо.

      Днес  отбора тренира два пъти на базата си в Бургас. Между двете тренировки играчите изгледаха и моменти от мачове на своя съперник като Красимир Балъков отново постави ударението предимно върху силните страни на съперника, който се представя силно от началото на първенството.  




Ключови думи: Двамата контузени футболисти на „акулите” Адриан Фернандес и Матиас Морис тренираха днес наравно със своите колеги. Според лекарския щаб на тима, те са вече напълно готови за сериозните натоварвания, които ги очакват в шампионатните двубои. И двамата могат да се появят в тимовия лист още в съботния мач, срещу един от най-добре представящите се отбори в досегашните двубои „Пирин” Благоевград. Същото е и положението с Орлин Старокин, който пропусна три седмици поради контузия и вирусно заболяване. Той вече взе участие за 45 минути в мача на дублиращия отбор в понеделник и вече се подготвя за сериозния сблъсък в края на седмицата. Пламен Крумов също е напълно възстановен след тежката травма и последвалата оперативна намеса и очаква своя шанс да се включи в игра. Преценката ще бъде на медицинския щаб на отбора, но със сигурност появата на титулярния капитан в игра е съвсем предстоящо. Днес отбора тренира два пъти на базата си в Бургас. Между двете тренировки играчите изгледаха и моменти от мачове на своя съперник като Красимир Балъков отново постави ударението предимно върху силните страни на съперника, който се представя силно от началото на първенството.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |