В новините
 
19.10.2009 13:26   Новината е видяна 5569 пъти
Проект ще обогатява извънкласните занимания на учениците в Бургас
 Бургаски  ученици ще пресъздават традициите на своето училище чрез поредица от фотоизложби, есета, театрални постановки и др. Дискусии за околната среда и екологията на родния край и младежки фестивали са друга част от дейностите по проект на Община Бургас за обогатяване извънкласните и извънучилищни занимания на учениците.

     Името на проекта – „Училището в моя роден град Бургас - любимо и незабравимо” подсказва и идеята му – за връщане интереса на младите хора към българското училище. В него ще вземат участие 1470 ученици от 37 училища в общината, които не по-късно от 30 юни 2010 г. ще организират 12 училищни клуба по екология, 9 театрални клуба, 22 презентации за историята, символите и традициите на учебните заведения и 3 междуучилищни фестивала на теми – „Моят роден край”, „Младежки фестивал на европейските културни ценности” и „Празник на младия еколог”.

Идеята  на проекта е да открива и стимулира талантливите бургаски малчугани и да развива интересите им в различни направления.

Стойността  на проекта е над 300 000 лв., а средствата са отпуснати от Европейския Социален Фонд на ЕС и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. 




Ключови думи: ученици, традиции, театрални, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |