В новините
 
19.10.2009 13:28   Новината е видяна 5810 пъти
По повод последните разкрития свързани с отвличането и убийството на Стоян Стоянов – управител на фирма „Гранити” - Бургас
Ръководството и колективът на фирма „Гранити” ООД са потресени от последните разкрития на органите на МВР и Прокуратурата във връзка с отвличането и убийството на нашия скъп приятел и колега Стоян Стоянов. Едновременно с това се отнасяме с изключителен респект, уважение и благодарност към държавните институции и преките участници в разследването, които достигнаха до истината. Зловещата неизвестност за съдбата на Стоян вече година и половина ни държеше в напрежение и тревога. Сега, след окончателната развръзка ни остава единствено неизлечимата болка, но и удовлетворението, че все пак животът на Стоян Стоянов не завърши в небитието, че все пак неговата душа ще намери своя покой, а тленните му останки своя гроб, на който ще можем да свеждаме глави и да си спомняме за него.    

 Надяваме  се оттук нататък на бързо развитие в по-нататъшните действия на следствието и съдебната процедура и виновниците за това страшно престъпление да получат своето справедливо възмездие.     

 Шокирани  сме от факта, че отговорни държавни служители са в състояние да стоят зад мерзкото отвличане и последвалото го брутално убийство. Отказваме със съзнанието си да приемем факта, че една неосъществена сделка за имот струва човешки живот. Че цената на живота на всеки един от нас може да бъде определена на пазарен принцип от 60 000 евро. Ръководството на фирма „Гранити” благодари на всички печатни и електронни медии за съпричастността към сполетялата ни преди година и половина трагедия. Благодарим за доброто и професионално отношение както към нас, така и към семейството на Стоян Стоянов.     

 Още веднъж искаме да подчертаем, че изгубихме не само един прекрасен колега и приятел, но и един блестящ и квалифициран български мениджър, с когото би се гордяла всяка една сериозна компания по света. Стоян Стоянов беше и човек с благородни качества, които ще останат светъл пример за нас.     

Искрени съболезнования на семейството и  близките на Стоян Стоянов. 
 

Ангел Христев, Борис Кръстев

управители  на „Гранити” ООД




Ключови думи: Гранити, Стоян Стоянов,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |