В новините
 
20.10.2009 18:18   Новината е видяна 5559 пъти
Хроника на ПТП на 19.окт,2009
На 19.10.т.г. около 00.10 ч. на кръстовище в Карнобат възниква ПТП между : л.а. «Фиат Пунто», с бургаска регистрация, управляван от 36 год. Д.Г. от Карнобат и л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 20 год. А.Г. от Карнобат. От ПТП са ранени : водачът на л.а. «Фиат» / получил контузия на главата, без опасност за живота/ и пътуващо в същия автомобил шестгодишно момченце от Пловдив / получило раптура на вътрешни органи, с опастност за живота/. И двамата пострадали са настанени за лечение в МБАЛ - Бургас. Причини за пътния инцидент : отнемане на предимство от страна на водача на л.а. «Фолксваген голф».

      На 18.10.т.г. около 20.40 ч., поради движение с несъобразена с пътните условия скорост / мокър асфалт/ и неправоспособност на водача, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в еластичната ограда и преобръщайки се по таван, л.а. «БМВ», с бургаска регистрация, управляван от 16 годишния Ц.И. от Царево. От ПТП на място е загинал пътуващия на задната дясна седалка пътник - М.И., 16 годишен от Царево, а останали двама младежи - С.С., 18 годишен от Царево и М.Ю., 18 годишен от с. Бузовград, общ. Казанлък, са приети в МБАЛ - Бургас, с опасност за живота.

      На 19.10.2009 г. около 20.45 ч. на ул. «Александър Стамболийски» срещу дом № 26 в кв. «Ветрен», мотопед «Балкан», нерегистриран, управляван от неправоспособния Й.Ч., 22 годишен от същия квартал допуска сблъсък с паркиран на улицата лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, собственост на 25 годишна жена. Мотопедистът с фрактура на таза, е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота. Неправоспособният Й.Ч. не е ползвал защитна каска.

      На 18.10.т.г. около 16.00 ч. по пътя Приморско - Созопол, по неустановени до момента причини самостоятелно катастрофира, излизайки извън пътното платно и блъскайки се в крайпътно дърво, л.а. «Пежо 206», с бургаска регистрация, управляван от 24 год. Г.В. от Приморско. От ПТП е пострадал водачът на автомобила, който с контузни рани по главата / комоциум/, е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас, без опасност за живота. 




Ключови думи: Карнобат, бургаска регистрация, Фолксваген Голф, водач, автомобил, МБАЛ, Бургас, цветелина раздева, цвети рандева, рандева,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |