В новините
 
02.11.2009 07:28   Новината е видяна 4203 пъти
„Черноморец – Бургас” допусна първа загуба
След 8 победи и две загуби лидерът "Черноморец - Бургас" допусна първа загуба в шампионата на „А” група. В 11-ият  кръг „акулите” отстъпиха с 0:2 в Перник срещу местния „Миньор”. Двубоят можеше да поеме и в друга посока, ако още в началото Карбони беше материализирал хубавия извеждащ пас на Светлин Симеонов, но той пропусна. Атанас Николов изведе Миньорци напред с глава в 26-та минута, а до почивката с шансове за изравняване  се разминаха Чиликов и Симеонов.

     В 65-та минута главният съдия не видя фал срещу Орлин Старокин на нападател на Миньор, който в последствие се откъсна и бе фаулиран от бранителя на акулите. За нарушението си футболистът на „Черноморец” получи директен червен картон. След изпълнението на прекия свободен удар домакините отбелязаха второ попадение, чрез Адриан Олегов. Дори останали с човек по-малко, гостите се опитаха на няколко пъти да застрашат вратата на Миньор, но не успяха да стигнат до попадение.

     „Загубихме  от добър отбор. Поздравявам „Миньор” за победата. Те бяха много дисциплинирани, а ние не успяхме да ги затрудним сериозно и закономерно загубихме. Няма отбор, който да постига само победи, и ние не сме изключение. Имаме време да анализираме мача и да направим нужните корекции”, заяви на пресконференцията след мача менъджърът на „Черноморец – Бургас” Красимир Балъков.

     В следващият кръг „Черноморец –  Бургас” приема „Литекс” на 7-ми ноември  от 19:00 часа на стадион „Лазур”.




Ключови думи: futbol, Черноморец, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |