В новините
 
09.11.2009 08:45   Новината е видяна 5292 пъти
ХАРАКТЕРНи ПРЕСТЪПЛЕНИЯ - ХРОНИКА
На 07.11.т.г. около 23.50 ч. в Районно управление на МВР Сунгурларе е получено съобщение за възникнал скандал, последван от масово сбиване в ромската махала на града. Констатирано е, че пререканието е възникнало между живеещите на ул. «Изгрев» №51 в Сунгурларе, като след употреба на алкохол, са се сбили седем - осем души. В следствие на побоя със саморъчно направено копие / от метална тръба със закрепен в единия й край нож/ е нанесена прободна рана в областта на сърцето на 36 годишния М.С. от Сунгурларе, който почива на път за болницата. Участвалите в скандала лица са установени и отведени в Районно управление на МВР Сунгурларе за изясняване на случая. Извършен е оглед на местопроизшествието от екип на служители от сектор «Криминална полиция» при Областна дирекция на МВР Бургас и Районно управление на МВР Сунгурларе. Продължават разпитите на участниците и очевидци на инцидента за установяване на причините за извършеното деяние.

      На 07.11.т.г. в района на Старата поща в Бургас, непосредствено след като е получил пенсията си, 88 годишен бургазлия е пресрещнат от двама мъже, които му предложили да се включи в хазартна игра. След като срещнали категоричния отказ на възрастния мъж, двамата непознати го блъснали и му вземат портфейла със сумата от 600 лв. и личната карта. Извършителите на грабежа се издирват по описание от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 07.11.т.г., чрез натиск на метална решетъчна врата и PVC входна врата, е проникнато в частен дом в село Росен, общ. созопол, обитаван от 77 годишна английска гражданка, откъдето е извършена кражба на сумата от 800 лв. и златни накити на стойност 500 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Созопол.

      На 06/07.11.т.г., чрез срязване с ножици на метална щора и натиск на вратата с твърд предмет, е проникнато  в офис-магазин за врати, намиращ се на ул. «Александър Стамболийски» в Бургас, откъдето е извършена кражба на сумата от 2 400 лв.  Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 07.11.т.г. в Районно управление на МВР Сунгурларе е получено съобщение от 43 годишна айтозлийка, за това че за времето между  15.00 ч. и 16.00 ч. на стационарния телефон на 70 годишната й майка, живееща в с. Ведрово, се е обадил мъж, представил се за близък приятел на зет й. Същият заявил, че дъщеря й е допуснала тежка катастрофа с починало дете, като в момента е задържана в полицията. За освобождаването й непознатия поискал сумата от 10 000 лв., но 70 годишната жена заявила, че има само 2 000 лв. В този момент чула в слушалката плачеща жена и разпознала гласа на дъщеря си, поради което решила да следва инструкциите на непознатия. Мъжът я накарал да сложи пари в найлонов прозрачен плик и да ги оставя в близост до трофопост, намиращ се в началото на селото. Около 16.30 ч. в къщата на 70 годишната жена пристигнали дъщеря й и зет й, които установили че се касае за телефонна измама и алармирали полицейските служители на Районно управление на МВР Сунгурларе.




Ключови думи: Районно управление, Сунгурларе, Бургас, кражба,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |