В новините
 
09.11.2009 08:55   Новината е видяна 4189 пъти
Разкрити престъпления
На 08.11.т.г. около 11.00 ч. в Първо Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за възникнал инцидент с хладно оръжие на ул. «Индже войвода» № 27 в кв. «Победа» - установено е, че в дома на посочения адрес по време на инцидента са се намирали : 60 годишната Т.Ж., обитаваща жилището и 55 годишната А.Ч. В дома на Т.Ж. е влязъл 37 год. А.Ч., който държал ножове. С тях започнал да нанася удари в областта на главата на 55 годишната жена, след което избягал. При опита си да отблъсне нападателя Т.Ж. също получила порезна рана на лявата ръка. А.Ч. е настанена за лечение в МБАЛ Бургас, като според медиците са й нанесени седем порезни рани в областта на главата, три от които в окосмената част и четири в областта на лицето. Нанесените са й и две порезни рани в лява и дясна ръка. Раните са обработени, а потърпевшата е освободена за домашно лечение. Избягвайки от дома на ул. «Индже войвода» № 27, 37 годишния А.Ч., държейки ножове в ръцете си, се е оттеглил в посока ул. «Зора», като пред дом №6 в гръб е нанесъл удар на 60 годишната З.А., а след като тя се обърнала и няколко удара с нож в областта на лицето, които й причинили порезни рани. Наблизо намиращ се мъж се намесил в нападението и това принудило А.Ч. да побягне в посока ул. «Индустриална», изоставяйки на второто местопроизшествие единия от ножовете. А.Ч. е задържан от полицейски автопатрул, като малко преди задържането нападателят е успял, чрез натиск в земята, да счупи острието на втория нож.  Причините за нападенията са в процес на изясняване от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас. А.Ч. е задържан за срок от едно денонощие.

      Във връзка с извършеното в Сунгурларе убийство на 36 годишния М.С., са извършени спешно неотложни процесуално-следствени действия, при които са иззети множество веществени доказателства : биологични следи, предмети и вещи, имащи отношение към извършеното престъпление, установени и разпитани в качеството си на свидетели се седем лица, назначени са множество експертизи. В резултат на събраните веществени доказателства и данни, като извършител на престъплението е заподозрян 20 годишния Р.С. от Сунгурларе. Същият е привлечен в качеството на обвиняем по чл. 115 от НК, като му е наложена мярка «Задържане под стража за срок от 72 часа». Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР Бургас.

      На 07.11.т.г. и 08.11.т.г. служители от Районно управление на МВР Созопол са задържани лицата : Г.С., 19 годишен от Бургас, Д.Г., 19 годишен от Бургас, П.П., 22 годишен от с. Атия, общ. Созопол и А.М., 21 год. от с. Атия - извършители на следните престъпления :

      - кражба на CD и портфейл от л.а. «Опел Вектра», паркиран в с. Атия, осъществена на 07.03.т.г.

      - кражба на CD от л.а. «Деу Тико», паркиран в с. Атия, осъществена на 09.03.т.г.

      - кражба на CD от л.а. «Фолксваген Голф», паркиран в с. Атия, осъществена на 11.03.т.г.

      - кражба на  22 метални оградни платна от склад в с. Атия, осъществена на 27.10.т.г.

      - кражба на акумулатор от лодка в пристанището на с. Черноморец, осъществена на 03.11.т.г.

      - кражба на 180 л. дизелово гориво и газова бутилка от багер, паркиран в с. Черноморец.

      Вещите - обект на престъплението са иззети, а по случая продължават работа служители от Районно управление на МВР Созопол. 
Ключови думи: Първо Районно управление, Бургас, престъпления,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |