В новините
 
09.11.2009 09:01   Новината е видяна 4718 пъти
От Съвета на директорите и Спортно-техническия щаб на ПСФК „Черноморец –Бургас” АД
Уважаеми  привърженици на футболната игра, уважаеми колеги .

     С настоящата декларация искаме да заявим нашето решение за спиране на всякакви коментари и комуникации извън регламентираните във футболните правилници и законовите разпоредби, относно българските футболни съдии. 

     Причините довели ни до това решение са следните: Ние знаем, че футболните съдии са част от голямата магия наречена футбол и че футболната игра се прави както от футболистите, спортно-техническите ръководства, феновете и футболните деятели, така и от футболните съдии. Изминалите кръгове от началото на нашето първенство обаче ни убеждават в друго.  

     „Черноморец – Бургас” стана обект на безброй странни отсъждания и решения. Целите, които си поставяме като футболен клуб са толкова високи, че е напълно излишно да пилеем време и енергия в коментари и разговори за хора, които видимо са чужди на тази игра. Искрено се надяваме, че както с играта си, така и с резултатите извън футболния терен, ще докажем правотата си пред футболната общественост. 

     Така  както днес държавата показва  непоколебимото си намерение да се справи с финансовите нарушения  във футболните клубове, вярваме, че ще дойде времето, когато българската футболна общественост и цялото ни общество ще демонстрират своята нетърпимост към тенденциозното съдийство.
 




Ключови думи: футбол, футболни съдии, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |