В новините
 
12.11.2009 14:49   Новината е видяна 15551 пъти
СЛЕД СТОТИЦИТЕ ЗРИТЕЛСКИ ПИСМА С МОЛБА ЗА ВРЪЗКА С НУМЕРОЛОЖКАТА СТЕФКА И С ИЗРИЧНОТО Й СЪГЛАСИЕ ТАЗИ СЪБОТА „ГОРЕЩО” ЩЕ ОБЯВИ ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ С НЕЯ

Тази събота, 14 ноември от 22:15 часа в телевизионния таблоид „Горещо” продължава разказът на скандалния радиоводещ Боби Цанков за познанствата му с много от емблематичните за подземния свят фигури. През 2004 година гръмна скандалът, че Боби Цанков използва коли и охрана на НСО като самият главен прокурор тогава заяви, че журналистът се е возил в неговата кола, в колата на президента и на министър-председателя и са го возили личния шофьор на президента Първанов, охранителите на Никола Филчев и екипа на Симеон Сакскобургготски. Как Боби Цанков минава под крилото на НСО?

Един  ден в радиото при него идва мъж със сив шлифер и заплашва да го ликвидира, ако в рамките на следващия ден не бъде изплатена петцифрена сума. По това време Боби Цанков няма охрана и само след един телефонен разговор той минава по крилото на НСО. На следващата сутрин пред дома му го чака тъмносин „Мерцедес” със синя лампа на покрива, в който Боби Цанков разпознава колата на главния прокурор Никола Филчев, който в този ден е в чужбина. С включена сигнална лампа колата го отвежда до радиото. Мъжът със сивия шлифер отново се появява, но охранителите на НСО го „понабиват” и го пращат в ареста. „Ето така започнаха реално моите контакти с НСО!” – разказва Боби Цанков.

Той разкрива в детайли една престъпна схема за пране на пари и разказва за двата опита за покушение срещу него – взривът пред дома му и стрелбата със снайпер по него.

След  предишния епизод на „Горещо” екипът получи стотици молби за връзка с  личната нумероложка на звездите Стефка. Големият брой на нуждаещите се от нейната помощ я убеди да пренебрегне личното си спокойствие и тази събота с изричното й съгласие „Горещо” ще обяви телефонен номер, на който всеки може да се свърже лично с нея. А в предаването в един уникален експеримент Стефка прави нумерологична прогноза на няколко от най-известните мъже в България, без да знае имената им, използвайки единствено рождените им дати.

Кой от най-известните български мъже се е  прераждал 216 пъти и на кого кодът съвпада с божествения? На кого забраната за семейство е изтекла скоро и ще се ожени ли някога един от най-желаните ергени? Каква е истината за прословутия бой в дискотека „Ескейп” и как се перат пари?




Ключови думи: Боби Цанков, прокурор,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |