В новините
 
19.11.2009 12:59   Новината е видяна 4527 пъти
РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
На 18.11.т.г. служители от Четвърто Районно управление на МВР Бургас са установили извършителите на три домови кражби от кв. «Горно Езерово» - това са : 14 год. П.Н., 17 год. П.Н. и 15 год. Б.С., и тримата от Бургас. Част от вещите - предмет на престъпленията са иззети и ще бъдат върнати на собствениците. Работата по случаите продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас.

      На 28.10.т.г. около 10.40 ч. във Второ Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение за извършена кражба на силов кабел от складова база «Лозово» към Пристанище Бургас - ЕАД. Констатирано е, че е откраднат четирижилен силов кабел, с дължина 140 м., на стойност около 2 800 лв. В резултат на предприетите бързи оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас са установени извършителите на кражбата - това са : 27 год. Р.К. от Сливен и 27 год. Е.А. от Бургас. Работата по документиране на случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

      На 09.11.т.г. в Полицейски участък Каблешково е получено съобщение за извършена кражба на сумата от 300 лева / оборотни пари/ от магазин за хранителни стоки в с. Бата, общ. Поморие - установено е, че извършител на кражбата е 18 годишната С.Д. от същото село. Откраднатите пари са иззети и предадени на собственика. По случая е образувана преписка.

      На 18.11.т.г. около 16.15 ч. на бургаската улица «Цар Симеон» служители от Първо Районно управление на МВР Бургас със съдействието на полицейски автопатрул са спрели за проверка л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 19 год. М.Т. от Бургас, с който са се придвижвали и : 20 год. П.Б., 18 год. И.А. и 19 год. Д.И., всички от Бургас. При извършения оглед и претърсване на автомобила са намерени и иззети осемт полиетиленови пликчета със суха тревна маса, реагирала при направения полеви тест на канабис. Общото количество на намереното наркотично вещество е около 100 гр. Младежите са задържани в Първо Районно управление на МВР Бургас за срок от едно денонощие. Работата по случая  продължава.

      На 17.11.т.г. в Пето Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение от 21 годишен бургазлия, за това че около 22.20 ч. на същата дата, докато се прибирал по ул. «Карлово» в близост до дом №20 А, е нападнат от четирима млъдежи, които след заплаха с пистолет, го привеждат в безпомощно състояние и насила го принуждават да се качи в лек автомобил с неустановена марка и модел. По данни на бургазлията младежите са го отвели на ул. «Миньорска» в к-с «Меден Рудник», където са продължили да го бият, като са му отнели ръчния часовник. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия, предприети от служители на сектор «Криминална Полиция» при Пето Районно управление на МВР Бургас са установени и задържани извършителите на отвличането и побоя - това са : 18 год. П.Д., 24 год. Т.Х. и 18 год. С.Ж., и тримата от Бургас. Четвъртият заподозрян в деянията - 19 годишния К.Т. от Бургас е обявен за местно издирване. След направени самопризнания П.Д. и С.Ж. са задържани за срок от 24 часа, а Т.Х. с постановление на Бургаска окръжна прокуратура за срок от 72 часа. Пистолета и ръчния часовник на 21 годишния бургазлия са предадени с протокол за доброволно предаване. И тримата младежи са привлечени, като обвиняеми за престъпление по чл. 142, ал. 4 от НК. Причина за деянието е неуредени финансови взаимоотношения. Работата по документиране престъпната дейност на лицата продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

      На 18.11.т.г. около 12.00 ч. в Четвърто Районно управление на МВР Бургас е получено съобщение от 32 годишен бургазлия, че е разпознал автомобила си «Опел Зафира» по външни белези, но с други номера, паркиран на ул. «Залесителна» пред дом №16 в к-с «Меден Рудник» - установено е, че автомобила е ползван от 32 годишния И.П., като действително са подменени регистрационните му табели. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление на МВР Бургас. 




Ключови думи: РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, burgas, бургас, меден рудник,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |