В новините
 
18.11.2009 13:19   Новината е видяна 1714 пъти
Г-жа Милена Лакова е новият главен секретар на Областна администрация Бургас

От днес официално на позицията главен секретар на Областна администрация Бургас е назначена г-жа Милена Христова Лакова.

Тя е юрист, което е повлияло до голяма степен при избора й за тази длъжност. Близо десет години е упражнявала професията си в държавни институции. Започнала е професионалния си път като следовател в „Окръжна следствена служба” - гр. Бургас. Работила е като юрисконсулт в „Районно управление гори”, в Областна администрация Бургас, а в последните две години в Дирекция „Управление на общинската собственост”, отдел „Обществени поръчки”  в Община Бургас.

Г-жа Лакова ще ръководи, координира и контролира дейността на администрацията за точното спазване на нормативните актове и на разпорежданията на областния управител, ще отговаря за планирането и отчетността при изпълнението на ежегодните цели, както и утвърждаването на длъжностните характеристики, организиране на обучения за подобряване на обслужването от служителите в Областна администрация Бургас.

«Убеден съм, че професионалните качества на Милена Лакова и опитът й в административната сфера ще й помогнат да изпълнява задълженията си отлично», коментира назначението областният управител Константин Гребенаров.
Ключови думи: От днес официално на позицията главен секретар на Областна администрация Бургас е назначена г-жа Милена Христова Лакова. Тя е юрист, което е повлияло до голяма степен при избора й за тази длъжност. Близо десет години е упражнявала професията си в държавни институции. Започнала е професионалния си път като следовател в „Окръжна следствена служба” - гр. Бургас. Работила е като юрисконсулт в „Районно управление гори”, в Областна администрация Бургас, а в последните две години в Дирекция „Управление на общинската собственост”, отдел „Обществени поръчки” в Община Бургас. Г-жа Лакова ще ръководи, координира и контролира дейността на администрацията за точното спазване на нормативните актове и на разпорежданията на областния управител, ще отговаря за планирането и отчетността при изпълнението на ежегодните цели, както и утвърждаването на длъжностните характеристики, организиране на обучения за подобряване на обслужването от служителите в Областна администрация Бургас. «Убеден съм, че професионалните качества на Милена Лакова и опитът й в административната сфера ще й помогнат да изпълнява задълженията си отлично», коментира назначението областният управител Константин Гребенаров.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |