В новините
 
19.11.2009 15:21   Новината е видяна 4409 пъти
Представят в Бургас нова платформа за търговия на Българска Фондова Борса

БенчМарк Финанс има удоволствието да Ви покани на презентация, на която ще представи  новата си платформа за търговия на Българска Фондова Борса -  BenchMark BG Trader. Заповядайте на 26.11.2009 г. от 18:00 ч. в зала "Нептун" на х-л "Аква" - гр. Бургас.

енчМарк Груп е финансова и инвестиционна компания, която е основана от четирима водещи финансови експерти и предлага услуги в сферата на капиталовите пазари, инвестиционни продукти и финансово консултиране. Дружествата от структурата на компанията предлагат финансови услуги и продукти, насочени към различен тип инвеститори.
Успехът на компанията и нейното развитие се основават най-вече на доброто партньорство с клиентите на дружеството, с финансовите институции, както и със съответните регулативни и надзорни органи.
 БенчМарк Груп – предлага финансово консултиране в областта на корпоративните финанси и инвестиционното банкиране, инвестиционни продукти и проекти в областта на недвижимите имоти.  
 
 БенчМарк Финанс – лицензиран инвестиционен посредник, който предоставя на клиентите си следните услуги:
 Търговия на БФБ-София - за 2008 г. БенчМарк Финанс е на второ място сред инвестиционните посредници в България по брой сделки, реализирани на БФБ-София;
 Търговия на международните финансови пазари - чрез платформата BenchMark Trader, която се предлага в партньорство със Saxo Bank A/S. Платформата е вече утвърдена, сигурна и оценена от експерти във финансовата област по целия свят и е носител на редица международни награди;
 Търговия на международните финансови пазари - чрез платформата  BenchMark MetaTrader, която се предлага в партньорство с ODL Securities.
 Финансови консултации и инвестиционно банкиране - структуриране и пласиране на емисии ценни книжа.
 
 БенчМарк Фонд Имоти – дружество със специална инвестиционна цел за инвестиции в недвижими имоти, лицензирано от КФН. Същността на Фонда е набиране на средства чрез издаване на ценни книжа и последващото им инвестиране в недвижими имоти. Дружеството има проекти в:
 София - търговско-административна сграда на ул. Раковски 124 и административно-търговски център на бул. Цариградско шосе, срещу METRO;
 Боровец - туристически комплекс (апартаментен хотел);
 Кюстендил - парцел, предвиден за жилищен и хотелски комплекс със спортно-развлекателен  център.
 
 БенчМарк Асет Мениджмънт - дружеството управлява шест взаимни фонда: БенчМарк Фонд-1 Акции и облигации, БенчМарк Фонд-2 Акции, БенчМарк Фонд-3 Сектор недвижими имоти, БенчМарк Фонд-4 Енергетика, БенчМарк Фонд-5 Централна и Източна Европа и БенчМарк Фонд-6 Паричен. Предоставя и услуги по управление на индивидуални инвестиционни портфейли.





Ключови думи: БенчМарк, Финанс, benchmark, инвестиционна, финансови, експерти, инвестиционни продукти,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |