В новините
 
03.12.2009 09:52   Новината е видяна 4819 пъти
характерни престъпления 3.декември
На 03.12.т.г. около 08.00 ч. на тел. 166 е получено анонимно телефонно обаждане за поставено взривно устройство в сградата на Бургаския районен съд - след извършения щателен оглед на сградата съмнилни вещи или предмети не са открити, а работния процес в Районния съд е възстановен. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 02/03.12.т.г., чрез последователно взломяване на метална решетка и входна дървена врата е проникнато в работилница за пренавиване на ел. мотори, намираща сев района на бившето Основно училище в Средец, откъдето е е извършена кражба на 6-7 макари с нов бобинажен меден проводник с общо тегло около 120 кг., саморъчно сглобяван електрожен, ъглошлайф и около 4 чувала с отпадъчен меден проводник с общо тегло около 150 кг. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Средец.

      На 03.12.т.г., чрез взломяване на входна врата е проникнато в частен апартамент, намиращ се в к-с «Славейков», обитаван от 48 годишна жена, откъдето е извършена кражба на около 30 грама златни накити. Точната стойност на нанесената от кражбата щета е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР Бургас.

      На 02/03.12.т. от новостроящ се обект в Свети влас, разположен на ул. «Стара планина» е извършена кражба на 80 торби лепило «Еко терм» / същите са оставени до обекта, който не е бил охраняван/. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Несебър.

      На 03.12.т.г. в Районно управление на МВР Айтос е получено съобщение от 65 годишна айтозлийка, за това че е станала жертва на класическата телефонна измама «катастрофа с жертва», като й е отнета сумата от 1 000 лв. и 300 евро. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Айтос. 




Ключови думи: служители, Районно управление, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |