В новините
 
05.12.2009 09:44   Новината е видяна 5233 пъти
Рок група Иерихон представя дебютния си албум и в гр. Бургас

Рок група Иерихон ще представи дебютния си албум на живо и в Бургас. След успешното представяне на „Нов ден” на столичната рок сцена младата банда пристига и в Бургас, където ще изнесе концерт в клуб Bizarre на 5 декември от 22:00ч.

”Devolution”, „Final Kiss”, „Има ли ден”, заглавната „Нов Ден”  и едно от най-динамичните парчета в албума „СЕГА” са само част от песните, които Иерихон са подготвили за почитателите на рок музиката.

Бургас е роден град за по-голямата част от групата - Мартина Балджиева и Михаил Русев са родом от черноморския град, а Стоян Бозов, родом от Шумен,  е отраснал в града. Борис Самаринов и едно от най-новите попълнения в групата, Кристиян Куюмджиев, също ще са част от купона и ще забавляват бургаската публика.

След положителния отзвук на националните медии и двете основни представяния, от следващата седмица албумът ще се разпространява в рок магазините из страната, книжарници „Хеликон” и онлайн.

Иерихон:
Мартина Балджиева (цигулка и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали), Стоян Бозов (китара и вокали) и Кристиян Куюмджиев (хамонд орган) са събрани около идеята за музициране по новаторски начин, който пленява и разтърсва едновременно с мелодии на рок музиката от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, обогатени с много съвременно звучене.








Ключови думи: Рок група Иерихон ще представи дебютния си албум на живо и в Бургас. След успешното представяне на „Нов ден” на столичната рок сцена младата банда пристига и в Бургас, където ще изнесе концерт в клуб Bizarre на 5 декември от 22:00ч. ”Devolution”, „Final Kiss”, „Има ли ден”, заглавната „Нов Ден” и едно от най-динамичните парчета в албума „СЕГА” са само част от песните, които Иерихон са подготвили за почитателите на рок музиката. Бургас е роден град за по-голямата част от групата - Мартина Балджиева и Михаил Русев са родом от черноморския град, а Стоян Бозов, родом от Шумен, е отраснал в града. Борис Самаринов и едно от най-новите попълнения в групата, Кристиян Куюмджиев, също ще са част от купона и ще забавляват бургаската публика. След положителния отзвук на националните медии и двете основни представяния, от следващата седмица албумът ще се разпространява в рок магазините из страната, книжарници „Хеликон” и онлайн. Иерихон: Мартина Балджиева (цигулка и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали), Стоян Бозов (китара и вокали) и Кристиян Куюмджиев (хамонд орган) са събрани около идеята за музициране по новаторски начин, който пленява и разтърсва едновременно с мелодии на рок музиката от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, обогатени с много съвременно звучене.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |