В новините
 
09.12.2009 07:26   Новината е видяна 4569 пъти
остановката «Писмо до Дядо Коледа» за децата и внуците на огнеборците.
Във връзка с провеждането на Коледо-Новогодишните празненства, Национален синдикат на пожарникарите «Огнеборец» - Област Бургас и Държавния куклен театър в крайморския град инициираха провеждане на постановката «Писмо до Дядо Коледа» за децата и внуците на огнеборците.

     Проявата е първа по рода си за бургаското формирование на Националния синдикат, като идеята на организаторите - Николай Динев, Иван Попов и Асен Асенов / и тримата пожарникари в звено «Пожарна безопасност и спасяване»/, е да стане традиция и да приобщи в структурите на огнеборците и най-малките фенове на трудната професия.

      Местната структура на Националия синдикат «Огнеборец» е формирана преди близо 2 години, като в нея членуват над 170 пожарникари от областта. Целта й е гарантиране социалните права на служителите в «Пожарна безопасност и спасяване», както и недопускане възникването на пожари. Към момента бургаската структура е популяризира брошура с правила за действия при пожари и овладяване на защитни умения в рискови ситуации.

     Близо 100 деца, които ще посетят на 12.12.т.г от 12.00 ч. спектакъла «Писмо до Дядо Коледа» ще бъдат изненадани приятно с подаръци от «Победа» АД - Бургас и «Кохиноор Хемус марк» АД. В ролята на Веселия старец ще се превъплати актьора Георги Минков, а негови партньори на сцената ще са : Румяна Кралева и Грета Кръстева. «Писмо до Дядо Коледа» е режисиран от Мария Банова, а музиката е на небезизвестния Димо от група П.И.Ф.




Ключови думи: синдикат, Огнеборец, Бургас, Дядо Коледа, пожарникари, пожарна безопасност,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |