В новините
 
10.12.2009 06:37   Новината е видяна 4662 пъти
Митко Събев гост в „Студио специално” по Ринг БГ в четвъртък от 20 ч
Председателят на съвета на  директорите на ПСФК „Черноморец-Бургас”  Митко Събев ще бъде гост  на предаването „Студио специално”  по телевизия Ринг БГ на 10 декември /четвъртък/ от 20 ч. Крупният бизнесмен ще разкрие в детайли идеите на клубното ръководство за коренни промени в организацията на българският футбол. Акцент в изложението на г-н Събев ще бъде форматът с 10 отбора в елитната „А” група, за който „акулите” се застъпват.

         Освен словесно, босът на черноморци  ще защити концепцията си пред  камерите и с нагледни схеми  за организирането на футболните първенства у нас на различните нива. Предложенията на бургаския клуб имат за цел да се възроди интересът към най-популярната игра и стадионите отново да се напълнят със зрители. 

      Президентът на „акулите” е за налагане на нов  футболен бизнес - модел, в който правилата на коректното партньорство и точни взаимоотношения да се спазват от всички.




Ключови думи: Митко Събев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |