В новините
 
14.12.2009 08:40   Новината е видяна 4079 пъти
Разкрити престъпления 14.декември.2009
За шофиране след употреба на алкохо е образувано бързо полицейско производство срещу : 36 год. Ю.Д. от Несебър - 1,21 промила.

           На 13.12.т.г. около 11.15 ч. в Районно управление на МВР Поморие е получено съобщение от 73 годишния И.К. от Каблешково, за това че късно вечерта на 12/13.12.т.г. сина му - С.К., 49 годишен от Каблешково, му е нанесъл побой, като му е отнел сумата от 150 лв. Извършителят на деянието - криминално проявения - С.К., е установен и задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Поморие.

      На 13.12.т.г. служители от Районно управление на МВР Царево са установили и задържали извършителите на кражбата на селско-стопански инвентар и части за селскостопански машини от постройка, намираща се в землището на с. Велика, общ. Царево - това са : 44 год. Х.Б. от Царево и 31 год. М.М. от Царево. Констатирано е, че откраднатите вещи са били натоварени в каруца с конски впряг и превозени към пункт за вторични суровини. Задържаните лица са направили пълни самопризнания и са върнали откраднатите вещи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР Царево.

      На 13.12.т.г. около 03.30 ч. пред заведение «Вила Вилекула», намиращо си на бургаската улица «Отец Паисий», в резултат на пиянска свада, са се сбили помежду си клиенти на заведението - това са : 54 годишния П.Р., 43 год. М.Б. и 56 годишния Р.Г. / и тримата английски граждани/. Инициатор на инцидента е М.Б., който е нанесъл удари в лицето на П.Р., в резултат на на което му е избил един зъб. П.Р. и Р.Г. пък ас нанесли удари на М.Б по лицето и тялото, в резултат на които същия има кръвонасядания в областта на лявото око. Работата по изясняване на случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР Бургас.

      На 13.12.т.г. около 21.20 ч. в Районно управление на МВР Айтос е получено съобщение за пострадал 43 годишен айтозлия в следствие на нанесен побой. Констатирано е, че побоя е осъществен от 29 год. П.Е. и 30 год. Р.Т., и двамата от Айтос, след възникнал помежду им скандал в заведение «Камъша», разположено на айтоската улица «Никола Лъсков». На постардалият е оказана медицинска помощ, след което е освободен за домашно лечение. Работата по случая продължава. 




Ключови думи: Районно управление, побой, крими, престъпление,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |