В новините
 
07.01.2010 20:11   Новината е видяна 4484 пъти
НОВОГОДИШНАТА ПРОМОЦИЯ ЗА LORD OF THE DANCE ПРОДЪЛЖАВА

В началото на Новата година АРТ БГ с радост уведомява многобройните фенове на Lord of the Dance в България, че коледно-новогодишните цени на билети за голямото българско турне през 2010 за танцово шоу номер едно в света ще продължи до 15 януари.

Само сега до края на другата седмица българските почитатели на ирландската култура и танци могат да се възползват от промоционални цени за шоуто на легендарния Майкъл Флетли на стойност между 20 и 50 лв, след което редовната цена ще бъде между 30 и 60 лв за всички градове, през които ще мине турнето.

Както бе обявено към края на миналата година, грандиозния спектакъл гледан от 50 милиона души на 6 континента ще могат да наблюдават за първи път жителите на  Варна на 3 юни в Дворец на културата и спорта, на 5 юни в Бургас в Летния театър и на 7 юни в Пловдив в Античния театър. В София в зала 1 на НДК виртуозните ирландци ще бъдат за трети път на 9 юни.

Билетите за четирите концерта на Lord of the Dance у нас могат да бъдат закупени от Eventim.bg онлайн, както и в мрежата на неговите партньори – Пикадили, М Свят, Офис 1.





Ключови думи: АРТ БГ, Lord of the Dance,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |