В новините
 
03.02.2010 06:42   Новината е видяна 11152 пъти
Кой ще прави "Супер Бургас" - ясно до месец
Обединение "Плана - енергопроект хидроенергетика", Консорциум "Зона-ОД", Консорциум "Про АР 5" и Гражданско сдружение "Бургас Уотърфронт груп" са участниците в конкурса  за "Прединвестиционно проучване на проекта за изграждане на "Зона за обществен достъп на интермодален пътнически терминал Морска гара, ЖП-гара и Автогара Бургас". Процедурата по отваряне на офертите на канидатите стартира днес. Това е първата публична процедура във връзка с изпълнението на подготвителните работи на проекта известен с името "Супер Бургас".

 

Офертите бяха отворени пред 9-членна комисия. Тя е сформирана със заповед на изпълнителния директор на "Зона за обществен достъп Бургас" АД Павел Маринов на база на член 34, ал.1 от Закона за обществените поръчки. Решението за откриване на процедурата е от 3.12.2009 год. Комисията е с председател Людмила Цонева - юристконсулт в Община Бургас и членове: Цветан Танев - главен юристконсулт на НК "Пътна инфраструктура", Георги Митовански - ръководител на УСНК в НК "Железопътна инфраструктура", Стоян Димитров - директор на териториално поделение на държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура", Златина Маркова - адвокат по договор, Мадлен Мутафян - старши юристконкулст в "Пристанище Бургас" АД, Николай Тюфекчиев - зам. главен стчетоводител в "Пристанище Бургас"АД, Калоян Костов - външен експерт.

 

Офертите бяха отворени пред двама наблюдатели от Неправителствена организация "Обединени сдружения за граждански контрол", съгласно меморандум за прозрачност при провеждане на обществени поръчки, подписан с МТИТС. От сдружението присъстваха неговият председател Цветан Ночев и Данчо Иванов. Комисията, както и представителите на фирмите, участващи с оферти, подписаха предварително декларации за конфрликт на интереси.  Срокът за определяне на победител е едномесечен.




Ключови думи: Консорциум, проекта, Зона, обществен, достъп, Бургас, Офертите, бяха, отворени, пред, директор, Бургас, председател, юристконсулт, Цветан, главен, инфраструктура, Пристанище,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |