В новините
 
17.03.2010 06:16   Новината е видяна 3592 пъти
ЗА ШЕСТАТА СИ ГОДИНА „ГОРЕЩО” ИСКА ДА СБЪДНЕ ЕДНА МЕЧТА
Тази  година партито по повод шестата  година на предаването „Горещо” е  на 28 март на традиционното място. Наши скъпи гости ще са всички участници, сядали на горещия стол и приятели на предаването. 

     Тази  година партито си има кауза –  да сбъдне най-съкровената мечта  на едно българско семейство да има  дете! Най-големият подарък за нас ще бъде присъствието на нашите гости и съпричастността им към идеята ни, затова те ще могат да дарят стойността на подаръците и цветята в специално отреденото за целта място за щастието на един татко и една мама! 

     Зрителите ще имат възможност да се запознаят  със семейството и ще могат  да проследят целия процес в следващите издания на предаването. 

     А от началото на седмата година на „Горещо” водещата Венета Райкова-Георгиева ще бъде обличана от най-добрата българска дизайнерка Жени Живкова, която й е подготвила много специален тоалет за партито по случай рождения ден на предаването.





Ключови думи: Тази, година, партито, Горещо, гости, предаването, бъде, могат,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |