В новините
 
21.03.2010 06:01   Новината е видяна 4450 пъти
Изцяло дамски екип управлява областна администрация за ден
Четири млади  дами управляваха Областна администрация Бургас през днешния ден. Мероприятието „ Мениджър за един ден” се провежда за девета поредна година по инициатива на „Джуниър Ачийвмънт България” и под патронажа на Министъра на финансите. Денят на младите мениджъри от Търговска гимназия, гр.  Бургас стартира с работна оперативка в кабинета на Константин Гребенаров. На нея присъстваха областният управител и областната управителка за един ден, осемнадесетгодишната Гергана Димова, заместник -областните управители - Златко Димитров и Златина Дукова и техните приемственици - Габриела Енчева и Мирослава Колева, а ролята на пресаташе пое Моника Пенева. Гребенаров запозна мениджърите с функциите на областен управител и тези на администрацията подпомагаща дейността му. След разпределяне на ангажиментите за седмицата, всеки от новия екип премина към изпълнение на набелязаните задачи. Гергана Димова започна да подготвя речта си за откриване на общото събрание на ВиК Асоциация, по-късно през деня. След което се включи в прерязване на лентата на преименувания дом за медико-социални грижи „Вяра, надежда, любов”. По време на мероприятието тя бе придружена от зам.-областната Златина Дукова и останалите от екипа. Младата дама откри общото събрание на ВиК Асоциацията, на което присъстваха 13-те кметове на общините в областта, като за миг не изпита притеснение да говори пред толкова много управленски фигури, събрани на едно място. До края на деня в графика на младата областна управителка и екипът  й са вписани още посещения на две изложби и литературно четене, посветено на Световния ден на поезията и Първа пролет.

Програмата  на младия екип включваше както светски  изяви, така и такива, на които се взимаха изключително важни за областта решения.

Настоящата  инициатива „Мениджър за един ден” е част от дейността на областния обществен съвет за превенция и противодействие на корупцията, с която се цели публичност и прозрачност в работата на институциите. От своя страна областният управител апелира повече ведомства и фирми да вземат участие в тази програма, което ще бъде полезно, както за тях самите, така и за бъдещите управленски кадри. Настоящото прессъобщение подготви и изпрати до Вас - представителите на медиите - Моника Пенева, „пресаташе за един ден” на Областна администрация.




Ключови думи: Областна управа Бургас, областен управител Бургас, Златина Дукова,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |