В новините
 
03.04.2010 11:33   Новината е видяна 5396 пъти
Николай Колев е пак на върха - грабна златото в Гърция

Сезон 2010 по мотокрос стартира успешно за таланта от Айтос Николай Колев – състезател на МСК „Моторейсинг” Варна. На 27-28.03.2010 в Мегалополи, Гърция се проведе І кръг от Източноевропейският шампионат по мотокрос. Сред общо 110 състезателя от Гърция, Румъния, Македония,Молдова и България,  участие в надпреварата взе и Николай Колев в клас МХ2 с мотор Suzuki 125сс. От самият него разбрахме, че състезанието е било доста трудно, конкуренцията силна, но още на квалификациите в съботният ден е показал на гръцките състезатели, че ще им бъде трудно да се преборят с него.
В неделният ден Ники е стартирал успешно и след 30 минутна надпревара успява достойно да защити името на България, качвайки се на най-високото стъпало на стълбичка на призьорите – при младежите и мъжете. Следващият кръг от Източноевропейският шампионат ще се проведе на 11.04.2010 година в Гевгеля, Македония.    
http://www.aitos.org




Ключови думи: aitos, айтос, Николай Колев, мотокрос,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |