В новините
 
12.08.2010 06:03   Новината е видяна 5905 пъти
Телефон 112 в помощ на многобройните гости на SPIRIT of Burgas`2010

Районен център за спешни повиквания 112 има готовност да осигури преводачи в помощ на многобройните чуждестранни туристи, които се очаква да пристигнат в града по време на тридневния фестивал Spirit of Burgas`2010. Телефон 112 е единственият номер за спешни повиквания познат на туристите, тъй като се ползва в страните от Европа повече от 18 години.
Преводачите от центъра за спешни повиквания владеят 4 езика – английски, румънски, гръцки и руски. Те ще бъдат готови да окажат съдействие в случаи на нужда от страна на европейските гости на Spirit of Burgas.
Статистиката за продажбата на билети до момента сочи, че меломаните, които ще посетят фестивала тази година са с 20 % повече от миналата. От чуждестранните гости най-многобройни се очаква да бъдат посетителите от Англия, Румъния, Гърция, Сърбия, Скандинавия и др.
Според консула в британското посолство Джон О'Шонеси след българската най-внушителна ще е групата фенове от острова. Поради тази причина той също ще присъства в Бургас през трите фестивални дни, за да оказва съдействие при обслужването им.
Причина за британския десант тази година е фактът, че авторитетното издание „Сънди Таймс” нареди Spirit of Burgas сред 100-те най-добри фестивали в света.






Ключови думи: Районен център за спешни повиквания, 112, Spirit of Burgas,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |