В новините
 
13.08.2010 08:41   Новината е видяна 6130 пъти
Организаторите на Spirit of Burgas 2010 съобщават, че по независещи от тях причини, в програмата на втория фестивален ден (14 август) ще настъпят промени.

стана ясно, че EVERLAST е болен и отменя участието си на SPIRIT of Burgas. Това бе съобщено с официално писмо, което организаторите получиха от Regime Menagment – агенцията, която го представлява. Писмото е подписано от самия артист и в него се казва: „С огромна тъга съобщавам, че не съм в състояние да присъствам на фестивала SPIRIT of Burgas. През последните шест седмици бях на турне в Европа и Азия, което трябваше да завърши с много специално шоу на SPIRIT of Burgas. За съжаление, когато се върнах за еднодневна почивка в Лос Анджелис, бях повален от много лош вирус. Лекарите държат да остана в САЩ и да не предприемам дълги пътувания, докато не съм напълно възстановен. Наистина съжалявам, че заболяването ми попречи да дойда в България. Надявам се следващата година да бъда поканен отново и да изпълня моите бизнес задължения и още по-важно – да свиря за моите фенове на SPIRIT of Burgas. И накрая – още веднъж се извинявам на всички, че няма да мога да участвам на фестивала.” Erik “EVERLAST” Schrody
Въпреки, че това е фестивал, а не самостоятелен концерт на EVERLAST, организаторите гарантират, че всеки който е закупил билет за 14-ти август и желае да го върне, ще може да си получи парите обратно от мястото, на което го е купил.
В момента предизвикателството пред организаторите на SPIRIT of Burgas е с бърза реакция да намерят заместник на EVERLAST за втория фестивален ден.
Името му ще бъде оповестено веднага, след като екипите на фестивала се справят с тази тежка, форсмажорна ситуация.






Ключови думи: EVERLAST, SPIRIT of Burgas, Regime Menagment,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |