В новините
 
17.08.2010 12:18   Новината е видяна 5336 пъти
Национална лятна антиспин кампания „ Бъди в час” в Приморско
За четвърта поредна година Програма ”Превенция и контрол на ХИВ/СПИН, финансирана от глобалния фонд за борба срещу СПИН, туберкулоза и малария, провежда Национална лятна анти - спин кампания. Ще бъдат обхванато цялото Черноморие Шабла, Каварна, Балчик, Варна, Албена, Златни Пясъци, Бургас, Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Приморско, Китен, Царево, Ахтопол и Синеморец. Кампанията ще започне от 16 август и ще продължи до 31 август.

Целта на антиспин кампанията е популяризирането на услугите по доброволно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН.

Услугата ще се предоставя в мобилен медицински кабинет като тестуването се извършва с бърз тест за ХИВ, който отчита резултатите рамките на 10 минути. Изследванията са безплатни и анонимни. През 2009 се посрещна с голям интерес от страна на жителите и гостите на курортните градове.

В град Приморско кампанията ще се проведе на 22 и 23 август мобилният медицински кабинет ще бъде разположен към подхода на Северен централен плаж от 10.00 до 14.00 часа, а от 19.00 до 23 часа  в централната част около „Старата автогара”. В гр. Китен мобилният кабинет ще бъде на 21 август.Ключови думи: ХИВ, СПИН, СПИН, туберкулоза, малария, Приморско,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |