В новините
 
20.08.2010 10:05   Новината е видяна 4160 пъти
Шотландски фенове дават заявки за билети на „Лазур”
         4-ма фенове на шотландските „Глазгоу Рейнджърс” и „Хибърниънс” направиха заявки за билети за два мача на стадион „Лазур”. Запалянковците заявиха желанието си на електронния адрес на пресслужбата на „Черноморец - Бургас”. Заявките се отнасят за двубоите на „акулите” със „Сливен” и „Славия” през месец септември. По това време чужденците щели да бъдат на почивка в Слънчев бряг и решили да разширят футболната си култура. Шотландците научили за „Черноморец - Бургас” от клубния сайт www.chernomoretz.bg и се запалили още повече след последните две победи на тима над ЦСКА и „Левски”.

    Въпроси за посещение на мачове са получени и от немски туристи от Щутгарт, както и от група холандци, почиващи по южното черноморие.

         Само за три часа днес след пускането на билетите за мача в събота с „Видима - Раковски” мераклии разграбиха общо 3 789 пропуска. В дните до мача касите ще работят от 10 до 18 ч. Билетите отново са безплатни и могат да се вземат от каса №1 на стадион „Лазур” /до феншопа/,  на бариерата на стадиона и в интерхотел „България”.






Ключови думи: мач, стадион, Черноморец,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |