В новините
 
30.08.2010 11:57   Новината е видяна 3903 пъти
Gangsta Gangsta PRODUCTION пуска колекционерско DVD и закрива лятото с грандиозно парти

Артистите на Gangsta Gangsta PRODUCTION решиха да зарадват феновете на родното urban изкуство със специален подарък – сборно DVD с 14 подбрани видеоклипа от 10-годишната история на лейбъла. Компилацията е с недвусмисленото заглавие „Никога не забравяй от къде си тръгнал” и носи скрито послание към цялата аудитория. В колекцията са подбрани най-хитовите заглавия от видеокаталога на музикалната компания, както и няколко нови клипа от 2010 година. Селекцията на избраните 14 клипа е направена след дълъг избор между над 50 видеота, които са излезли под логото на G.G.P. на телевизионния екран последните 10 години. Поради икономическата криза и липсата на финансова възможност у много от феновете, от щаба на Gangsta Gangsta PRODUCTION са решили да пуснат DVD-то безплатно в Интернет, като за най-големите ценители е предвиден и лимитиран тираж. „Даваме всичко от себе си заради феновете и развитието на модерната европейска и световна култура в България, ние знаем как да го направим” – коментира Живко Динев (Play Boya), едно от новите попълнения на G.G.P.
В началото на м. Септември летният сезон ще бъде изпратен символично на специално парти, организирано от Gangsta Gangsta PRODUCTION. На 8-ми Септември в Бургас пристига родната супер-звезда Big Sha (Мишо Шамара), който ще направи пред бургазлии световната премиера на съвместния си проект с американския рапър DMX. Парчето се очертава да бъде един от хитовете на MTV в европейски мащаб за 2010 и гр. Бургас е избран за домакин на промоцията му заради силно развитата местна култура в тази област сред младите. Партито се очаква да бъде най-актуалното за сезона в града, а от няколко дни фенове и изпълнители от цялата страна правят заявки за присъствие в Бургас на 8-ми. Двете събития са факт, благодарение на изключителното съдействие от страна на клубът на младите предприемачи “Business Club MG”.






Ключови думи: gangsta, production, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |