В новините
 
08.09.2010 13:14   Новината е видяна 3990 пъти
„Черноморец - Бургас” победи „Нефтохимик” за купата на БФС при децата и юношите младша възраст

В областни финали от турнира за купата на БФС „Черноморец-Бургас” елиминира съгражданите от „Нефтохимик” при децата и юношите младша възраст. И двата мача се играха на терена с изкуствена трева на кампуса „Гнездо на акули”.

Първи се срещнаха юношите от набор - 95, при които възпитаниците на треньорите Антон Спасов и Тодор Киселичков се наложиха с 12:0 /голмайстори: Милчо Ангелов-3, Даниел Стаматов-3, Стоян Вълчев-2, Георги Бинев-2, Михаил Орачев, Велизар Обрешков/. После децата от набор-97 на треньора Тодор Койчев спечелиха градското дерби с 8:0 /Иван Стоянов-2, Михаел Лалев-2, Георги Купенов, Иван Тодоров, Валентин Иванов, Станчо Димитров/.

Утре от 16 ч на същата фаза от турнира ще играят и юношите старша възраст на „Черноморец” и „Нефтохимик”. Двубоят е от 16 ч на стадион „Черноморец”.

Вече е известен и следващият съперник на децата и юношите младша възраст за купата на БФС. И двете формации на малките „акули” ще гостуват идната седмица на „Берое” в Стара Загора. И при юношите старша възраст представителят на Бургаска област, който ще стане известен утре, ще се изправи срещу беройци.






Ключови думи: турнир, купа, юноши, futbol, футбол, . футбол бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |