В новините
 
13.09.2010 12:33   Новината е видяна 8721 пъти
Надежда Нейнски посреща в ЕП победителите от конкурса за есе „Европа.bg” и „Десницата в България: 20 години по-късно”
Евродепутатът Надежда Нейнски посреща днес в Брюксел младежка група - победителите от конкурса за есе „Европа.bg” и „Десницата в България: 20 години по-късно”, както и участници от предаването „Големият избор” на БНТ.
Конкурсът за есе на тема по избор „Европа.bg” и „Десницата в България:20 години по-късно” се проведе по случай Деня на Европа 9 май и бе организиран от Надежда Нейнски и СДС. Победителите получиха наградите си в Народната библиотека в София от Надежда Нейнски, лидера на СДС Мартин Димитров, посланика на Испания у нас н.пр. Хорхе Фуентес, директора на Европейския институт Любов Панайотова и директора на Народната библиотека проф. Боряна Христова.
В конкурса се включиха над 150 младежи от цялата страна на възраст между 15 и 26 години- ученици, кандидат-студенти и студенти. Авторите на 22-те най-добри есета ще се запознаят днес и утре с дейността на Европейския парламент в Брюксел и ще наблюдават отблизо работното ежедневие на евродепутатите.
Предстои излизането и на сборник с всички есета, участвали в конкурса. Неговият тираж ще бъде дарен на библиотеките в страната.





Ключови думи: Надежда Нейнски, Брюксел,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |