В новините
 
14.09.2010 06:16   Новината е видяна 4213 пъти
Черноморец-Бургас и Сливен направиха нулево реми

В последен мач от 6-ия кръг на първенството в „А” група „Черноморец-Бургас” и „Сливен” завършиха наравно – 0:0. „Акулите” изиграха домакинството си на стадион „Хаджи Димитър” в града на 100-те войводи, тъй като на „Лазур” в Бургас тече рехабилитация на тревното покритие.

През първото полувреме съперниците си размениха по няколко опасни положения пред двете врати.  Черноморци  могат да съжаляват за опасни изстрели край вратата на Дос Сантос и на два пъти на Йохен Зайц.

Шест минути след почивката Адриан Фернандес пропусна от чиста позиция. В средата на полувремето Явор Иванов от тима на „Сливен” стреля силно от 30-ина метра и след намесата на Борел топката се отби от левия страничен стълб. Отлично в игра като резерва се включи новото попълнение на черноморци Муса Коита, който увеличи мощта и остротата на атаката. Именно таранът нанесе коварен удар с глава в 71-вата минута, но вратарят Караманов спаси. Минути по-късно и Марсио Нуно се размина на косъм с откриване на резултата. В 79-ата минута централният нападател на „войводите” Деян Христов шутира опасно от фаул, но Борел отби. В продължението на редовното време резервата Мартин Тошев можеше да донесе трите точки за символичните домакини, но пропусна от удобна позиция.

С 14 точки „акулите” са втори във временното класиране и на 18 септември /събота/ гостуват в 7-мия кръг от първенството на „А” група на  „Литекс” в Ловеч.






Ключови думи: А група, Черноморец-Бургас, Акулите, Бургас,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |