В новините
 
21.09.2010 09:14   Новината е видяна 5441 пъти
Сменят за първи път дограмата на 40-годишната спортна зала „Бойчо Брънзов”

До дни започва монтирането на нова дограма в бургаската спортна зала „Бойчо Брънзов”. Сериозен ремонт на съоръжението не беше правен от годината на неговото построяване – 1970-та.
По инициатива на кмета Димитър Николов миналата година в залата беше поставен нов паркет, обновени бяха и санитарните възли. Сега ремонтът продължава с подмяна на дограмата, вътрешните врати и подобряване на интериора. За тази цел ще се изразходят почти 60 000 общински лева. За изпълнител на проекта е избрана фирма „Ремонтстрой” АД – Бургас. Едно от основните изисквания на общинска администрация е новите прозорци да са ветроустойчиви, тъй като конструктивно те трябва да бъдат с голяма площ. Този ремонт ще подобри външния вид на съоръжението и заради по-добрата изолация със сигурност ще намали сметките за отопление на вътрешното пространство.
Паралелно с този започва и частичен ремонт на покрива на по-младата спортна зала „Младост”, която е на около 25 години. Този проект е на стойност 20 000 лв., а негов изпълнител е фирма „Бургасинвест”.


Ключови думи: Бургас, спортна зала,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |