В новините
 
21.09.2010 09:20   Новината е видяна 5325 пъти
Иерихон с втори албум в Sofia Live Club

Рок група Иерихон ще представи официално втория си диск „Стъпка през” на 23 септември 2010 г. от 21 часа на сцената на елитния столичен клуб. Албумът включва 7 нови парчета, изцяло записани и продуцирани от Младен Базолев.
 След успешно представяне на дебютния албум „Нов ден” и втора награда от конкурса RockOnly!, музикантите ще изсвирят парчетата от двата албума, между които  “Awake”, “Smile”, “Step trough”, както и познатите на публиката „Има ли ден”, „Сега” и “Final kiss”.
Мартина Балджиева (цигулка и вокали) споделя: "Във втория албум тематиката на текстовете е насочена към личността за разлика от първия диск, където сме засегнали по-глобални социални проблеми. Струва ни се, че и новите песни ще са достъпни за хората и в музикално отношение. Не сме изневерили на стремежа си към разнообразни и богати аранжименти – все пак песните са част от по-голяма композиция, която се надяваме да реализираме в бъдеще - мюзикъл или рок опера."
По време на мини-турне, което започна в началото на лятото, Иерихон представи авторските си песни из цялата страна. Групата гостува във Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив, Хасково и създаде много нови приятели и фенове на творчеството си. Рок-почитатели се срещнаха с Иерихон и на най-мащабния (международен) мото-фест в България – в местността Света гора край Велико Търново.


За Иерихон:
Мартина Балджиева (цигулка и вокали), Михаил Русев (барабани и вокали), Борис Самаринов (бас и вокали) и Стоян Бозов (китара и вокали са събрани около идеята за музициране по новаторски начин, който пленява и разтърсва едновременно с мелодии на рок музиката от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години на миналия век, обогатени с много съвременно звучене.
www.jerihon.com






Ключови думи: Иерихон, албум, Балджиева, цигулка, вокали, песни,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |