В новините
 
30.09.2010 09:52   Новината е видяна 5384 пъти
Община Бургас спечели „Златен ключ”

На 28 септември 2010 г. /Международен ден на правото да знам/ Община Бургас бе отличена като „Институция, най-добре организирала предоставянето на информация за граждани”. Статуетката „Златен ключ” в тази категория й бе присъдена за „отлично изпълнение на задълженията за публикуване на информация по чл. 15; пълна и лесна за навигиране секция „Достъп до информация” на сайта й. Отговаря на заявления за достъп до информация по електронен път в срок и по същество”.
Автор на инициативата за раздаване на подобни награди е Програма „Достъп до информация”. На официалната церемония в София като представител на Община Бургас присъстваше зам.-кметът Атанаска Николова. Днес /29 септември/ тя се завърна край морето със статуетката „Златен ключ”, която веднага зае полагащото й се място на кметското бюро.
„Посвещавам тази награда на бургазлии. Самите те поискаха прозрачно управление на предишните местни избори. Аз съм длъжен да изпълнявам тяхната воля”, заяви кметът Николов.






Ключови думи: Община, Бургас, Златен ключ,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |