В новините
 
13.10.2010 15:00   Новината е видяна 5657 пъти
Спектакъл с бойни оръжия в събота

С пищен спектакъл ще бъде открит турнирът „Купа на България по У ШУ” в събота от 18.00 часа в бургаската спортна зала „Никола Станчев”. Той включва демонстрация на техники, съчетания с бойно оръжие и всичко най-атрактивно в този спорт. Това съобщи председателят на СК „Бейсин” Стефан Колев по време на пресконференция в Община Бургас. В нея взеха участие още зам.-кметът д-р Лорис Мануелян, началникът на отдел „Спорт” в Общината Веселина Деведжиева и зам.-председателят на „Бейсин” Даниела Тенева.
На срещата с журналистите се разбра, че това е първият въобще национален шампионат в този спорт, който се организира у нас. В него ще участват 100 състезатели от всички български клубове по У ШУ, преминали предварителни квалификации. Организатор на турнира е бургаският клуб „Бейсин”, който е и най-добрият в страната. Съорганизатор е Община Бургас.
„Спечелихме домакинството, защото Бургас и неговият кмет Димитър Николов са най-големите приятели на У УШУ в България”, заяви Стефан Колев.
Шампионатът ще протече при вход свободен. Нека бургазлии се чувстват поканени, както на галавечерта в събота, така и на същинското състезание, което започва в неделя от 10.00 часа.


Ключови думи: У ШУ, спортна зала, Никола Станчев, техники, бойно оръжие,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |