В новините
 
28.10.2010 08:28   Новината е видяна 3420 пъти
Microinvest организира и национална конференция Москва

Три години след старта на навлизането си на руския пазар, Microinvest организира и национална конференция Москва. На двудневния семинар присъстваха представители на над 160 партньорски фирми. За първи път водеща българска компания реализира подобна експанзия на руския пазар. Смелото решение, в условията на нестабилна икономическа обстановка даде бърз резултат.

По същество Microinvest налага в Русия не аутсорсинг услугите, които предлага, а завършени, разработени в България продукти. Малкият брой български компании, дръзнали да вземат подобно решение, в голяма степен определя и силния интерес към събитието. Фактите: продукт, насочен към управлението на бизнеса на търговски обекти, ресторанти, складове и магазини, и изцяло дело на българска фирма, преведен на 13 езика и локализиран в 20 държави. Руският пазар на софтуер се отличава със силна конкуренция на местните фирми и редица трудности в налагането на нов продукт.

На конференцията бяха представени последните технологични новости в продуктите на Microinvest. Акцентите са в едновременната работа на множество обекти, мобилни приложения, оптимизиране на процесите, чрез виртуализация. Основно място в програмата намери и агресивната търговска политика на фирмата в Русия - завършени решения за управление на бизнеса, на значително по-ниско ценово равнище. Стратегията за работа с партньори предполага отворена политика на взаимоотношения и равен старт за всички в процеса на работа.

След националната конференция в Москва следват серия регионални семинари с повече техническа и търговска насоченост. Те ще обхванат много руски области, за да могат и партньорите на компанията в периферните точки на Руската федерация да се запознаят детайлно с работата на Microinvest.
Ключови думи: Microinvest, аутсорсинг, software, софтуер,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |