В новините
 
09.11.2010 09:19   Новината е видяна 6284 пъти
Брейк денс групата Electric Force Crew промотира младежката оферта от Societe Generale Експресбанк – Ти банкиране

Членове от ръководството на фен клуба на „Черноморец – Бургас” проведоха среща с изпълнителния директор на „акулите” Джан Пиеро Персикети.
 Председателят на клуба Неделчо Харизанов в самото начало запозна Персикети със структурата на фен клуба и с близките планове на организацията. Той постави и много въпроси, някои от които засягаха проблемите с влизането на стадиона, новите платени абонаментни карти за членовете на клуба, посещенията на мачове, когато отбора гостува. Специално внимание феновете отделиха на въпросите свързани с хореографията по време на официалните мачове на отбора, както и на привличането на нови привърженици.

Джан Пиеро Персикети изслуша внимателно всички поставени му въпроси и даде изчерпателни отговори. От своя страна той изтъкна факта, че за привържениците на отбора ще има карти, които ще бъдат в техния блок №20, като подробно обясни механизма, по който те ще могат да се сдобият с новите клубни карти, чиято продажба стартира на 15 януари догодина и ще даде възможност на притежателите им да гледат официалните мачове на отбора за сезон 2011 – 2012 като пролетните срещи от настоящия шампионат ще бъдат като бонус за привържениците. В най-скоро време както феновете, така и всички привърженици на „Черноморец – Бургас” и футбола ще получат подробна информация относно продажбата на клубните карти.

 Персикети отдели обширно място на проекти, по които клубът ще работи в тясно сътрудничество с привържениците като например програма срещу расизма, която също ще стартира в началото на идната година и ще бъде насочена главно към учениците и студентите. Той поясни още, че работата в тази посока е задължително условия за получаването на лиценз от УЕФА на всеки клуб – участник в европейските клубни турнири.
На срещата феновете на „акулите” пожелаха да споделят опит с тифозите от бившия клуб на Персикети - „Лацио”, като идеята бе приета с готовност за съдействие. Нещо повече Джан Пиеро веднага позвъни по мобилния си телефон до клуба от Италия и разговаря за възможностите за осъществяване на първи контакти между феновете на двата отбора.

В края на срещата изпълнителният директор на „Черноморец – Бургас” заяви, че вратата на неговия кабинет е винаги отворена за феновете, т. като връзката с тях трябва да е постоянна и директна,  а  „сините акули” поканиха него и  членове на управата на среща идната седмица в техния клуб. 


Дирекция Връзки с обществеността
ПСФК „Черноморец-Бургас”


Ключови думи: Черноморец, Бургас, Персикети, фенове, мачове,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |