В новините
 
13.11.2010 23:46   Новината е видяна 5250 пъти
Бургаски приливи - кръчмарски нощи или играта на буквите

Наскоро наша приятелка, силен разследващ журналист, разказа за съпруга си, друг силен журналист и популярен водещ, че при дочуване на звукосъчетанието "абъвъ, добавил - "Следващата партия ще е "въгъзъ" - само това остана свободно.". Е оттук нататък се питаме, като чуете АБъВъ, какво ше си спомняте първо!

Бургас е град на брега на Черно море. Приливи, отливи, слънце, тук там мъгла, морячета, девойчета, въздишки до обърната на плажа лодка.

Морето от развълнувани членове се мести от един крачол в друг, създавайки въздушна възглавница под корабчето на съответното трибуквие, посветено на диофантовите уравнения, в които освен X и Y, се използва и буква на кирилица. Голямото местене от БКП към СДС, от СДС към други гащи и пръц - в бельото на ГЕРБ, създаде устойчиви на замърсяване членове, които  преобразуваха Републиканска  в симеон и дори я изправиха.

Наскоро други приятели говореха за лодки. Използвани бяха думи, които сигурно значат нещо, но звучаха научно. От цялата приказка разбрахме, че ако един дебел човек седне в лодката, и тя не е от онези, дето са еди си какви, на лодката и остава само ей толкова (показва се около 7 см) ръбът над водата, без значение кой е човекът.

Със сигурност АБъВъ е преди ВГЪЗЪ и преди ГЕРБ (което на този фон звучи направо скучно) в азбучната наредба, доста важна при search results на много места, а и не можеш бутна друго между А и Б. Сега да видим дали abv.bg ще пратят и на тяхедно заплащително писмо, като на хлапетата от онази фирма с домейн abv[нещо си].com.

В лодката, според ЧФ на бургаската гара са се качили, на вагон "Алтернатива за българско възраждане” Георги Димитров – кмет на Карнобат, Петко Арнаудов – на Царево, Евгени Врабчев – на Айтос, Стефан Бонев – на Камено, Иван Иванов – на Малко Търново, както и бившият кмет на Бургас, управлявал цели 12 години – Йоан Костадинов, бившата евродепутатка Маруся Любчева, известна повече като зам.кмет по култура и образование от времето на Йоан Костадинов, бившият директор на РДВР ген. Красимир Петров, ген. Тодор Бояджиев.





Ключови думи: АБВ, Абъвъ, въгъзъ, вгъзъ, ГЕРБ, Георги Димитров, кмет на Карнобат, Петко Арнаудов. кмет на Царево, Евгени Врабчев, кмет на Айтос, Стефан Бонев, кмет на Камено, Иван Иванов, кмет на Малко Търново, Йоан Костадинов, Маруся Любчева, Красимир Петров, Тодор Бояджиев.,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |