В новините
 
13.11.2010 12:19   Новината е видяна 4084 пъти
Бургаските медари

В продължение на 6 дни /8-13 ноември/ бургаските пчелари демонстрираха качествата на тазгодишната си продукция и разясняваха на своите съграждани, че медът е изпитано и естествено природно средство за борба с грипните вируси.
Изложението, което бе организирано от Областния пчеларски съюз, се проведе на площад „Тройката” под мотото „Пчелните продукти – храна и лекарство за всяка възраст”. В него се включиха, както дългогодишни и редовни участници, така и много млади пчелари.
Новост в тазгодишното изложение – базар бе класацията за най-добре аранжиран щанд с пчелни продукти. Грамотите за естетическа аранжировка бяха присъдени на Стоян Стоянов от с. Гюльовица /1-во място/, Николай Гочев от с. Каравелово /2-ро място/ и Марин Георгиев – с. Винарско /3-то място/, които се бяха постарали да украсят масата със своята продукция.
И този път освен билков и манов мед бяха представени още мед с орехи, пчелно млечице, пчелен прашец, восъчни пити и прополис.
Председателят на местния браншови съюз Ботьо Ботев прикани всички бургазлии да опитат тазгодишния мед и да подсилят организма си преди настъпване на зимата.





Ключови думи: мед, пчелен мед, медари, изложение медари, бургаски медари,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |