В новините
 
17.11.2010 18:56   Новината е видяна 7910 пъти
В Бургас откриванет Специализирана болница за активно лечение по кардиология и кардиохирургия

Кардио Център “Понтика” е огромна инвестиция, която ще промени коренно медицинското обслужване в региона и ще постави нови стандарти в лечението и подхода към пациентите. Съвременната сграда и апаратура и привлечените водещи специалисти ще осигурят жизнено-важното, но досега липсващо авангардно лечение на страдащите от сърдечно-съдови заболявания граждани на Бургас и региона. Нашите лекари и консултанти са водещите инвазивни кардиолози д-р Марияна Контева /изпълнителен директор/ и доц. Иво Петров, д.м, и изтъкнатите кардиохирурзи д-р Димитър Николов и проф. Генчо Начев, д.м.н.

Кардио Център „Понтика” ще работи 24 часа в денонощието, за да отговори на потребностите на обществото от своевремнно диагностициране и адекватно лечение на всички заболявания в най-важните за нашата страна специалности – Кардиология, Кардиохирургия, Съдова диагностика, Спешна сърдечна помощ.

Предвид значимостта на лечебното заведение за Бургас и региона за нас ще бъде удоволствие  Вие да присъствате на откриването на Специализираната болница за активно лечение по кардиология и кардиохирургия Кардио Център “Понтика”. 

Официалното прерязване на лентата е предвидено за 22.11.2010 г от 11.00ч. /сградата на МБАЛ Бургас, срещу Спешно отделение/.






Ключови думи: Кардио Център, Понтика, сърдечно-съдови заболявания, инвазивни кардиолози, Марияна Контева, кардиохирурзи, Генчо Начев,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |