В новините
 
29.11.2010 06:09   Новината е видяна 9810 пъти
КМЕТЪТ НА БАНСКО: ХОТЕЛ КРИСТЪЛ АПАРТМЪНТС СПАСИ БАНСКО

„Кристъл Апармънтс” пое първата вълна от наводненията в Банско през месец май 2010 г. и така спаси града от по-големи разрушения. Само 6 месеца по-късно с усилията на „Регнум“, като част от „Йозтюрк груп” и община Банско той е изцяло реновиран и готов за новия си сезон“. Това заяви кметът на Банско Александър Краваров на официалното откриване на изцяло обновения хотел „Кристъл Апартмънтс“ в Банско. Той добави, че усилията на общината и на правителството на Република България са насочени към поощряване на инвеститорския интерес в Банско.

„Вдъхновен съм да видя, че първият проект на „Регнум” в България се развива така успешно и ни дава повод да инвестираме както в него и в гр. Банско, така и в България“, каза  Уфук Йозтюрк – инвеститор на хотела и собственик на една от най-големите турски бизнес  групировки „Йозтюрк груп“. По думите му икономическите отношения между България и Турция се развиват изключително динамично и се надява „Йозтюрк груп” да допринася за този процес. „Регнум” е основна част от Йозтюрк груп и сме щастливи, че марката се позиционира така добре на българския пазар още от първия сезон.  Ние познаваме сътрудничеството с България още от навлизането на марката Опет в България и още тогава установихме колко гъвкав и подходящ за нашите инвестиции е българският пазар, позволявайки да превърнем марката Опет/Айгаз в основна конкуренция на дългогодишно налаганите перолни компании. Още при продаването на нашите бензиностанции тук, ние знаехме, че ще продължим да инвестираме, защото България си остава страна с прекрасен пазарен потенциал“.

До момента фирмата „Регнум“ е направила инвестиции на стойност над 30 млн. eвро в България. Така „Регнум” се нарежда на второ място по големина на турските инвестиции в България след „Шишеджам”.

„Банско е най-новият и може би най-красивият български зимен ски курорт. В последните години курортът привлече значими чуждестранни инвестиции, които позволиха чувствително подобряване на инфраструктурата и свързаните с туризма услуги“, сподели Бурхан Немутлу – директор на  дъщерната компания за строителни инвестиции „Регнум”.

„Кристал Апартмънтс” е разположен в самото подножие на Пирин планина и предлага перфектни условия за почивка и релакс. Комплексът предлага над 200 луксозни едностайни и двустайни апартамента и студия с атрактивен дизайн, уютни удобства и места за релакс, които отличават  „Кристал Апартмънтс” от преобладаващия стил хотели в курорта.





Ключови думи: Банско, хотел, туризъм, ски туризъм, зимен туризъм,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |