В новините
 
16.12.2010 15:38   Новината е видяна 7137 пъти
Бургас: Пътищата се опесъчават и лугират
В Бургас втори ден обилно вали сняг. Почистващата фирма „Титан” изкара на пътя своята техника за зимна поддръжка, с изключение на машините с гребла, за които още няма работа. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Опесъчават се и се лугират най-напред маршрутите на градския транспорт и главните пътни артерии. На всички сигнали за заледени участъци се реагира своевременно. Допълнителни сили днес бяха насочени към к-с „Меден рудник”, който се намира по-високо от останалите части на града и страда повече от студа.
Община Бургас призовава гражданите да сигнализират на нейните дежурни служители при инциденти и пропуски в почистването на пътищата. В момента надлезите при Каблешково и Сарафово са обработени против заледяване и проходими. Опесъчен е пътят между селата Рудник и Драганово. Работи се по пътя Драганово – Брястовец. Техника е отделена специално за кварталите Горно и Долно Езерово.
За последното денонощие в Бургас са регистрирани 15 леки пътнотранспортни произшествия, без ранени и жертви, което е нормално за сезона. Все още по пътищата често се забелязват водачи на автомобили с летни гуми.
В петък се очаква спиране на валежите и леко повишаване на температурите.




Ключови думи: Бургас, сняг, почистване, пътища, фирма титан,

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |